VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Over Ons

Wij werken graag met korte en directe lijnen. Dat maakt het verschil en het vormt naar onze mening een goede basis voor een prettige relatie met onze opdrachtgevers. Daarom hebben wij een duidelijke verdeling gemaakt binnen ons bedrijf.

Van het eerste gesprek tot de oplevering en natuurlijk de nazorg begeleid Marco Hendriks uw plannen en wensen met betrekking tot de (ver)bouw. Hij is ook uw aanspreekpunt voor het geval u tussentijds iets wil wijzigen.

Erwin Honkoop is voornamelijk uitvoerend. Hij zal vakkundig en volgens afspraak de werkzaamheden verrichten, alleen of als uitvoerder boven een bouwteam. Marco en Erwin bespreken elke ochtend de voortgang van de werkzaamheden en nemen de planning voor de dag met elkaar door.

Onze voorbereiding is nauwkeurig en u wordt er natuurlijk nauw bij betrokken. Mocht u bij uw verbouwing iets opmerken of had u iets nét anders verwacht, laat het ons meteen weten. Hoe verder in het bouwproces, hoe lastiger het wordt om aanpassingen te kunnen doen. In overleg kunnen we misschien nog wijzigingen doorvoeren zodat het eindresultaat volledig naar wens wordt opgeleverd.

Bij H&H aannemers draait alles om goede samenwerking met perfect eindresultaat. Vandaar ons motto: "Onze kwaliteit verzekert u tevredenheid!"

ONZE KWALITEIT VERZEKERT U TEVREDENHEID