Nieuwbouw

Heb je nieuwbouw plannen? Wij helpen je verder

Sinds 2000 actief

Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in Stolwijk en omstreken. Van vrijstaande woningen tot bedrijfspanden: bij H&H Aannemers zit u goed als u uw nieuwbouwproject naar volle tevredenheid gerealiseerd wilt zien.

U blijft altijd betrokken

Wij hechten veel waarde aan een intensieve samenwerking tussen onze mensen en u, de opdrachtgever. Daarom houden wij u tijdens het gehele proces van de nieuwbouw op de hoogte van de stand van zaken. Wij kunnen hierdoor snel reageren, bijvoorbeeld als u uw plannen wilt wijzigen. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat volledig naar wens wordt opgeleverd.

Van voortraject tot nazorg

H&H Aannemers is u graag van dienst vanaf het moment dat u beslist uw nieuwbouwplannen uit te laten voeren, tot ver na de oplevering. U kunt altijd korte lijntjes en persoonlijke aandacht van ons verwachten.

Wij maken uw plannen concreet en brengen uw specifieke wensen in kaart. Wij leveren altijd maatwerk: u kunt uw visie bij ons neerleggen, en wij hebben de juiste vakkennis in huis om die met succes te realiseren. Bij ons kunt u uitgaan van deskundige adviezen en kennis van zaken op het gebied van nieuwbouw.

Wij helpen u uiteraard ook met de praktische zaken, van het aanvragen van de juiste vergunningen tot het aansturen van het bouwteam. Met deze complete service hebben wij al vele opdrachtgevers blij mogen maken.

H&H Aannemers: voor elk bouwproject

Heeft u een andere bouwklus op de agenda staan? Wij helpen u ook graag als u uw woning of pand wilt verbouwen of renoveren. Ook op deze gebieden hebben wij al veel ervaring mogen opdoen, die we graag inzetten om ook uw project tot een goed einde te brengen. Ons doel is altijd oplevering naar volledige tevredenheid.