Renovatie

Heb je renovatie plannen? Wij helpen je verder

Vergroot je woonplezier

Onderhoud en renovatie zijn van groot belang in het woonplezier dat u heeft van uw woning of het gemak van uw kantoor. Renovatie en onderhoud worden in de volksmond vaak door elkaar heen gebruikt. Toch zit er een verschil tussen beide begrippen. Bij onderhoud worden bestaande onderdelen vervangen of vernieuwd, terwijl bij renovatie ook daadwerkelijk vernieuwd wordt.

Van groot tot klein, H&H Aannemers staat voor u klaar

Of het nu gaat om een kleine renovatie zoals noodzakelijke vernieuwing van uw kozijnen of voegwerk, of een grotere renovatie die betrekking heeft op de bouwkundige elementen van uw woning of kantoor, H&H Aannemers staat voor u klaar om uw renovatie uit te voeren.

Met een ruime ervaring op het gebied van renoveren, weten we wat er nodig is om het comfort van uw woning of kantoor te waarborgen. Als aannemersbedrijf werken we met ervaren bouwlieden die weten wat mogelijk is en deze mogelijkheden begrijpelijk naar u communiceren.

Woning verduurzamen

Naast noodzakelijk onderhoud of renovatie, helpt H&H Aannemers u ook bij het verduurzamen van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van isolatie of het zetten van dubbelglas. Het verduurzamen van uw woning kan een project op zichzelf zijn, maar ook tijdens een verbouwing of nieuwbouwproject denken we graag met u mee over de duurzaamheid van uw woning.

Uw renovatie in goede handen

H&H Aannemers helpt particuliere- en zakelijke opdrachtgevers sinds 2000 met nieuwbouw, verbouw en renovatie. De projecten die we uitvoeren kenmerken zich door maatwerk, vakkundigheid en een persoonlijke benadering. Dankzij de ervaren krachten waar we op kunnen vertrouwen, zijn we in staat om kwaliteit te leveren en u tevredenheid te garanderen.

Heeft u een andere bouwklus op de agenda staan? Wij helpen u ook graag als u een nieuwe woning wilt realiseren of uw woning wilt laten verbouwen. Ook op deze gebieden hebben wij al veel ervaring mogen opdoen, die we graag inzetten om ook uw project tot een goed einde te brengen. Ons doel is altijd oplevering naar volledige tevredenheid. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de eerder uitgevoerde projecten van H&H Aannemers.