Over ons

Nieuwbouw, verbouw of renovatie? Wij helpen je verder

Persoonlijke aanpak

Het team van H&H Aannemers is hecht en relatief klein. Hierdoor kunnen we een persoonlijke aanpak garanderen en zijn onze medewerkers op de hoogte van de stand van zaken van uw project.

Klantgericht

Tijdens de realisatie van uw verbouwing, renovatie of uitvoering van uw nieuwbouwproject nemen we de verantwoordelijkheid van het succes van het project op ons en zetten we uw wensen centraal.

Altijd maatwerk

Onze gedreven specialisten hebben ruime ervaring in uiteenlopende opdrachten. Hierdoor zijn we in staat om altijd maatwerk te leveren binnen de werkzaamheden die we uitvoeren. Dat maatwerk draagt bij aan de kwaliteit van het project.

Over ons

H&H Aannemers is gespecialiseerd in het realiseren van verbouwingen en nieuwbouw en het uitvoeren van onderhoud en renovatie. Sinds 2000 helpen we particuliere- en zakelijke opdrachtgevers en zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare naam in de regio van de Krimpenerwaard. Maak op deze pagina kennis met onze werkwijze of ga direct naar het werk dat we recent hebben uitgevoerd.

Bekijk ons werk

In de achterliggende jaren hebben we veel verschillende opdrachten gerealiseerd. Een selectie van die projecten vindt u op onze website terug. Misschien herkent u een aantal opdrachten vanuit de omgeving en kunt u via de uitgevoerde projecten inspiratie opdoen voor uw eigen nieuw- of verbouwklus. Bekijk de projecten.