Verbouw

Heb je verbouw plannen? Wij helpen je verder

Sinds 2000

Wij helpen we particuliere- en zakelijke opdrachtgevers bij de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Van vrijstaande woningen tot bedrijfspanden: bij H&H Aannemers zit u goed als u uw nieuwbouwproject naar volle tevredenheid gerealiseerd wilt zien.

Intensieve samenwerking

We geloven dat een goede samenwerking in aan de basis staat van een succesvolle verbouwing. U als opdrachtgever weet wat uw wensen zijn en onze mensen kunnen u allereerst helpen bij het in kaart brengen van de mogelijkheden van de verbouwing en vervolgens bij de realisatie van die mogelijkheden. In dat traject blijven we betrokken en werken we intensief samen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en staan klaar als u vragen heeft. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat volledig naar wens wordt opgeleverd.

Uw verbouwing tot in de puntjes verzorgd

H&H Aannemers helpt u graag verder met uiteenlopende verbouwingen. Of het gaat om de realisatie van een dakkapel tot de aanbouw aan een nieuwbouwhuis. We hebben ruime ervaring met eerdere projecten en zijn daarom in staat om uw verbouwing tot in de details te verzorgen. Dit houdt in dat we in de voorbereiding naast u staan om de plannen concreet te maken, uit te tekenen en vervolgens een vergunning aan te vragen wanneer nodig.

Tijdens de realisatie mag u vertrouwen op kennis en ervaring van onze mensen, zodat u na de realisatie jarenlang plezier heeft van uw verbouwing.

H&H Aannemers: voor elk bouwproject

Heeft u een andere bouwklus op de agenda staan? Wij helpen u ook graag als u een nieuwe woning wilt realiseren. Ook op deze gebieden hebben wij al veel ervaring mogen opdoen, die we graag inzetten om ook uw project tot een goed einde te brengen. Ons doel is altijd oplevering naar volledige tevredenheid.