Onderhoud

Heb je onderhoud nodig? Wij helpen je verder

Groot en klein onderhoud laten uitvoeren

Wij kunnen elk klein- of grootschalig onderhoud aan uw woningen of bedrijfspanden voor u uit handen nemen. Het uitvoeren van professionele houtrotreparaties en het geheel of gedeeltelijk vervangen van kozijnen, ramen en deuren of ander geveltimmerwerk komt regelmatig voor. Van het vervangen van voegwerk, repareren van gevels en baksteenreparaties tot het renoveren van daken, onze medewerkers en onderaannemers helpen u graag verder om het onderhoud uit te voeren en uw woning of kantoor klaar te maken voor de toekomst.

Met een ruime ervaring op het gebied van onderhoud, weten we wat er nodig is om het comfort van uw woning of kantoor te waarborgen. Als aannemersbedrijf werken we met ervaren bouwlieden die weten wat mogelijk is en deze mogelijkheden begrijpelijk naar u communiceren.

Persoonlijk contact en maatwerk

H&H Aannemers helpt particuliere- en zakelijke opdrachtgevers sinds 2000 met nieuwbouw, verbouw en renovatie. De projecten die we uitvoeren kenmerken zich door maatwerk, vakkundigheid en een persoonlijke benadering. Dankzij de ervaren krachten waar we op kunnen vertrouwen, zijn we in staat om kwaliteit te leveren en u tevredenheid te garanderen.

H&H Aannemers: voor elk bouwproject

Heeft u een andere bouwklus op de agenda staan? Wij helpen u ook graag als u een nieuwe woning wilt realiseren of uw woning wilt laten verbouwen. Ook op deze gebieden hebben wij al veel ervaring mogen opdoen, die we graag inzetten om ook uw project tot een goed einde te brengen. Ons doel is altijd oplevering naar volledige tevredenheid. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de eerder uitgevoerde projecten van H&H Aannemers.